K. SakiS Web

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Αποδείξεις

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο άνθρωπος (αστροναύτης των ΗΠΑ) που έκανε τη μακρύτερη οδοιπορία στη σελήνη έχει ένα μήνυμα για όλους στη Γη. Λέει ότι δεχόμαστε επισκέψεις. Προβλέπει μια μέρα όπου οι ηγέτες άλλων εθνών θα αρχίσουν να παραδέχονται δημόσια συναντήσεις με εξωγήινους. Ο Mitchell λέει ότι θέλει οι ΗΠΑ να δώσουν το παράδειγμα, και όχι να ακολουθήσουν. Καλεί τον πρόεδρο Ομπάμα να δημοσιοποιήσει όλους τους κυβερνητικούς φακέλους για την αλληλεπίδραση της κυβέρνησης με τους εξωγήινους. (Παρεμπιπτόντως, ΟΛΟΙ οι αστροναύτες των ΑΠΟΛΛΟ που είχαν δει τη δραστηριότητα έξω από τη Γη αλλά και στη σελήνη, απειλήθηκαν αυτοί και οι οικογένειές τους στην περίπτωση που μιλήσουν).

Τους τελευταίους αιώνες ήταν διαδεδομένη η πεποίθηση ότι η ανθρωπότητα υπάρχει μόνο στη Γη. Αλλά σήμερα οι επιστήμονες συμφωνούν ότι δεν είμαστε μόνοι. Κατ'ουσίαν ο κάθε πολιτισμός που υπήρξε ποτέ μας λέει ότι δεν είμαστε μόνοι μας στον Κόσμο. Πολύ παλιά στο παρελθόν, εξωγήινοι ήρθαν εδώ και μέσα από μία στοχευμένη μετάλλαξη των γονιδίων μας, γίναμε άνθρωποι.
Έχουμε μια ανθρώπινη κουλτούρα σε όλο τον κόσμο που υποτίθεται ότι αλληλεπιδρά με εξωγήινους, και έχουμε ανθρώπους σαν τους σημερινούς που είναι πιθανά το γενετικό αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης με τους εξωγήινους αυτούς.
Αποδείξεις για αυτό που κάποιοι πιστεύουν ότι είναι οι πραγματικές εξωγήινες ρίζες μας.
Η Βίβλος θέτει την απαρχή μας με απλό τρόπο: “και ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο”.
Ο Δαρβίνος κοίταξε προς τους πιθήκους όπως και ο Μιχαήλ Άγγελος. Αλλά για τους σύγχρονους ανθρωπολόγους που προσπαθούν να βάλουν ένα όνομα και μια ημερομηνία στις απαρχές της ανθρωπότητας, η απάντηση αλλάζει συνεχώς. Λείψανα που ανακαλύφθηκαν στην Αιθιοπία καταδεικνύουν την εποχή των πρώτων προγόνων μας στα 4,4 εκατομμύρια χρόνια στο παρελθόν και κάποιοι επιστήμονες πιστεύουν ότι υπάρχουν στοιχεία πως είμαστε πολύ παλαιότεροι από αυτό. Σε αρχαιολογικές ανασκαφές στο Hueyatlaco του Μεξικού, η Dr Virginia Steen-Mclntyre ανακάλυψε εργαλεία που χρονολογούνται παλαιότερα από τους πιο παλιούς γνωστούς στην επιστήμη μας ανθρώπους. Η ανακάλυψη προκάλεσε θύελλα αντιμαχιών.
Dr Virginia Steen-Mclntyre (Γεωλόγος) : “ ΤΟ ΘΕΛΩ να βρίσκομαι στο κέντρο της διαμάχης γιατί θέλω να ξέρω την αλήθεια. Και εδώ μας κρύβουν πληροφορίες, δεν μας λένε όλη την αλήθεια.
Γιατί όμως αισθάνεται η Dr Virginia Steen-Mclntyre την ανάγκη να προστατέψει τα ευρήματα της από τους πιο συμβατικούς συναδέλφους της;;;
Γιατί προκαλούν ασυμβίβαστες ανακαλύψεις χλευασμό αντί για ζωντανό θετικό ενδιαφέρον;
ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΛΕΝΕ: Διότι αυτές οι καινούργιες ανακαλύψεις θα ανέτρεπαν τελείως τις συμβατικές αλήθειες της σύγχρονης αρχαιολογίας.
Michael Cremo (συγγραφέας του βιβλίου: “Απαγορευμένη αρχαιολογία”:
Πιστεύω ότι ήρθαμε από το διάστημα. Όλα τα στοιχεία υποδηλώνουν ότι ο άνθρωπος, όπως τον γνωρίζουμε, δεν πηγάζει από αυτόν τον πλανήτη αλλά έχει έρθει στη Γη από άλλες διαστάσεις.
Gene M. Phillips :
πιστεύω ότι ήρθαμε από το διάστημα, ότι είμαστε οι άμεσοι απόγονοι των νοημόνων ανθρώπων που προσγειώθηκαν εδώ πριν από πολύ καιρό (και όταν μιλάει για πολύ καιρό σίγουρα δεν εννοεί πολλά χρόνια, αλλά πολλές χιλιάδες χρόνια) . Ο Gene M. Phillips είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος της Αρχαίας Αστροναυτικής Εταιρείας. Ισχυρίζεται πως τα μουσεία κρύβουν χιλιάδες ευρήματα που ΔΕ συνάδουν με τη στενή ανθρωπολογική τους οπτική.
Αυτό είναι ένα ακριβές αντίγραφο ενός αντικειμένου που βρίσκεται στο Μουσείο
Smithsonian


και αποκαλείται “το στυλιζαρισμένο έντομο”. Το μουσείο το είχε ανεβασμένο ως έκθεμα και πουλούσε αντίγραφα του στο κατάστημά του. Ο Phillips μας λέει ότι αφότου η Αρχαία Αστροναυτική Εταιρεία ερμήνευσε το αντικείμενο ως προϊστορική άκατο (διαστημικό λεωφορείο), το μουσείο απέσυρε το έκθεμα από τη δημόσια θέα. Ο Phillips και η ομάδα του έχουν μελετήσει περισσότερες από 150 αρχαίες τοποθεσίες σε 30 χώρες (και η Ελλάδα μέσα σε αυτές). Ετούτες οι μάσκες που χρονολογούνται στα 5.000 χρόνια παρελθόν ανεβρέθηκαν σε εκσκαφές στην ανατολική Ευρώπη.

Μοιάζουν ιδιαίτερα με σύγχρονες απεικονίσεις υποτιθέμενων εξωγήινων, γνωστών ως Γκρίζων.
Υπάρχει μια τοποθεσία στη Βολιβία, στη Νότιο Αμερική, που μοιάζει με χώρο απογείωσης διαστημικών σκαφών.
Η αρχαία αστροναυτική εταιρεία δεν είναι η μόνη ομάδα που υποστηρίζει τη θεωρία δια πλανητικών επαφών.
Ο zecharia sitchin συμπεραίνει στο βιβλίο του "ο δωδέκατος πλανήτης"
Και υπάρχει ακόμα ένας πλανήτης μέσα στο δικό μας ηλιακό σύστημα όχι έτη φωτός μακριά που έρχεται κοντά στη γη μεταξύ του Άρη και του Δία κάθε τρεις χιλιάδες εξακόσια χρόνια οπότε οι άνθρωποι, νοήμονες άνθρωποι σαν εμάς, πηγαινοέρχονται μεταξύ των πλανητών και έφερε στην ύπαρξη εμάς τον χόμο σάπιενς νωρίτερα από ότι (θα είχε γίνει) αλλιώς.
Μην τους ονομάσετε aliens γιατί μοιάζουμε με αυτούς, μοιάζουν με μας.
Το μόνο που ζητάμε είναι να κοιτάξει κανείς το θέμα με ανοιχτό νου. Με ανοιχτό νου σύγχρονης διαστημικής εποχής.”
“Οι επιστήμονες στις παρυφές της σύγχρονης αρχαιολογίας πιστεύουν ότι οι θεωρίες τους δεν λαμβάνονται σοβαρά επειδή οι συμβατικοί επιστήμονες φοβούνται να παραδεχτούν ότι έχουν κάνει λάθος Ό
λα τα σχολικά βιβλία θα χρειαζόταν να ξαναγραφούν. Όλα τα εκθέματα στα μουσεία θα χρειαζόταν να αλλάξουν. Αυτό θα ήταν πολύ ταπεινωτικό. Και άνθρωποι που έχουν θέσεις για να υπερασπίσουν δεν θέλουν να ντροπιαστούν.”
Εκατομμύρια άνθρωποι παντού στον κόσμο πιστεύουν ότι έχουμε δεχτεί επισκέψεις στο παρελθόν από εξωγήινα όντα. Και αν έχουν δίκιο? Διαμόρφωσαν πραγματικά οι αρχαίοι εξωγήινοι η ιστορία μας? και αν ναι πως βοήθησαν από άτομα ανάμεσά μας σε επιλεγμένα για να επικοινωνήσουν σε εμάς σημαντικά μηνύματα? Αν εξωγήινα όντα έχουν εμπνεύσει και επηρεάσει τα γεγονότα στη Γη, πότε έγινε, όπως κάποιοι προτείνουν, για τη βελτίωση της ανθρωπότητας?
Ο έντγκαρ μίτσελ μπορεί να σε συναρπάσει μιλώντας στην ίδια την έννοια ότι η πορεία του στο φεγγάρι, που είναι ρεκόρ. Αλλά υπάρχει και κάτι άλλο που θα ήθελε να ξέρεις.
Δεν ξέρω πόσοι είναι, ή που είναι, ή πως το κάνουν, αλλά μας παρατηρούν εδώ και πολύ καιρό και βλέπουμε τα σκάφη τους όλη την ώρα. Πιστεύω ότι λέω, και παρουσιάζω τις αποδείξεις που έχω.”
Λέει ότι η κυβέρνηση που ο ίδιος υπηρέτησε στο στρατό και ως αστροναύτης διαιωνίζει συγκαλύψεις θεάσεων εξωγήινων σκαφών, ήδη από το θρυλικό επεισόδιο του 1947 στο Ρόσγουελ, σε μία υποτιθέμενη συντριβή εξωγήινου διαστημοπλοίου που εκεί λέγεται ότι ανασύρθηκαν πτώματα εξωγήινων όντων.
Ο λόγος της μη αποδοχής της αλήθειας του γεγονότος ήταν ότι καταρχήν δεν γνώριζαν αν πρόκειται για εχθρικά όντα από τα οποία έπρεπε να προστατευτούμε, δεν ήθελαν να το ξέρουν οι σοβιετικοί, λοιπόν επινόησαν ψέματα και συγκαλύψεις.”
Πόσοι πολιτισμοί πιστεύετε ότι υπάρχουν εκεί έξω;
δισεκατομμύρια” (απαντάει ο αστροναύτης)
Υπάρχουν (συνέχισε) πολλά δισεκατομμύρια αστέρια σε ένα γαλαξία, και υπάρχουν πολλοί δισεκατομμύρια γαλαξίες, και δεν παίρνει παρά μερικούς πλανήτες γύρω από ένα αστέρι για να έχεις ουκ ολίγους πολιτισμούς.”
Το 1989 όταν αποχώρησα είχαμε ταξινόμηση 57 διαφορετικές εξωγήινες φυλές κάποιες από αυτές μοιάζουν πολύ με εμάς, και αν περπατούσαν ανάμεσα μας, δεν θα αντιλαμβανόταν τη διαφορά, εκτός από κάποιες ικανότητες τους, ας πούμε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο μπορούν να πιάσουν ένα αντικείμενο και να αντιληφθούν τι χρώμα είναι. Έχουν μία αυξημένη αίσθηση όσφρησης, όρασης, και ακοής. Υπάρχουν διάφορα είδη γκρίζων <αν και στο στρατό δεν τους αποκαλούσαμε γκρίζους> αλλά είχες τουλάχιστον τρία είδη γκρίζων. Είχες μερικούς που ήταν πολύ ψηλότεροι από εμάς. Κάτι που θα ήθελα να σημειώσω είναι ότι ως επί το πλείστον, οι οντότητες οι οποίες ταξινομήσουμε ήταν ανθρωποειδείς. Και αυτό δημιούργησε μία “κατάσταση” όπου η επιστημονική κοινότητα προσπαθούσε να βρει γιατί να συμβαίνει έτσι, διότι θα περίμενες ότι η ζωή που εξελίχθηκε σε άλλους πλανήτες θα λαμβάνει άλλα χαρακτηριστικά, όχι ανθρωπομορφικά χαρακτηριστικά, όπως τα δύο πόδια και λοιπά. Και όμως πολλά από τα είδη που ζουν στο διάστημα έχουν ανθρωποειδή εμφάνιση και αυτό δημιουργεί ένα ερώτημα που η επιστήμη δεν έχει ακόμα απαντήσει.”
Η ανθρώπινη ζωή σε αυτόν τον πλανήτη θα αλλάξει για πάντα. Ο πλανήτης δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος. Γι'αυτό αποτελεί μία τεράστια επανάσταση. Άπαξ και τελικά, ως πλανήτης, πούμε σε όλους, στο cnn και σε όλα τα δίκτυα: “κυρίες και κύριοι δεν είμαστε μόνοι. Εδώ είναι η εξωγήινη φυλή α, β, γ, δ, υπάρχουν πλανητικά συστήματα σε όλο το σύμπαν, υπάρχουν γαλαξίες γεμάτη με ζωή” τότε θα ανοίξει ένας καινούργιος ωκεανός, ένα καινούργιο σύνορο για να διαβούμε. Και αντί να το φοβόμαστε, νομίζω ότι πρέπει να προχωρήσουμε.

Αποδείξεις
 

Copyright © 1999-2016 K. SakiS Web. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
 

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 35008

ΨΑΞΕ ΓΙΑ


K. SAKIS webΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ

Έχουμε 11 επισκέπτες συνδεδεμένους

Τηλεόραση