K. SakiS Web

 • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
 • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
 • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Απόρρητα μυστικά των ΗΠΑ-Λαζαρντ 1

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο στρατός των ΗΠΑ στρατολογεί πολλούς ταλαντούχους πολίτες όταν απαιτείται ιδιαίτερη εξειδίκευση. Ένας ειδικός σε προωστικά συστήματα είναι ο Bob Lazar, ισχυρίζεται πως ήταν ένας από αυτούς. Σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε σε κάποιο κανάλι, παρουσίασε μια λεπτομερή αναφορά για την απασχόλησή του από το Τμήμα Πληροφοριών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ στις εγκαταστάσεις της άκρως απόρρητης τοποθεσίας S4 όπου προσλήφθηκε για να δουλέψει σε ανακτηθέντα εξωγήινα διαστημόπλοια. Η S4 βρίσκεται 125 μίλια βόρεια από το λας βέγκας και 15 μίλια νότια από την Groom lake. Αυτή η όχι πλέον τόσο μυστική βάση στην Groom lake της Νεβάδα είναι γνωστή σαν “περιοχή 51” ή Dreamland όπως προτιμούν να την αποκαλούν όσοι έχουν εσωτερική πληροφόρηση. Αλλά ας πούμε λίγα λόγια για τον εν λόγω κύριο.

Γεννημένος το 1958 στο Coral Gables της Φλόριντα ο Bob Lazard έζησε ένα μεγάλο μέρος της ζωής του στο Λας Βέγκας της πολιτείας Νεβάδα. Με πτυχία Φυσικής και ηλεκτρονικών από το ΜΙΤ και το Caltech ασχολήθηκε με πολλά, από χημεία ως πυροτεχνήματα σε μια προσπάθεια να κατανοήσει τις λεπτομέρειες των προωστικών συστημάτων. Ακόμα συναρμολόγησε ένα αεριοπροωθούμενο όχημα με μια μηχανή των 22.000 ίππων από παλιά μηχανή αεριωθούμενου του πολεμικού ναυτικού που είναι ικανό για επίγειες ταχύτητες πάνω από 350μίλια /ώρα, δηλαδή περίπου στα 565 χιλιόμετρα την ώρα (χοντρικά). Η μοίρα πήρε περίεργη τροπή για τον Bob Lazar το 1982. έχοντας φτάσει νωρίτερα σε μια διάλεξη στα εργαστήρια του Los Alamos στο Νέο Μεξικό που θα δινόταν απο τον δόκτορα Edward Teller, έναν από τους εφευρέτες της ατομικής βόμβας, ο Bob κατάφερε να συναντήσει και να μιλήσει με τον διάσημο φυσικό.
Συμπτωματικά ο Δόκτωρ Teller διάβαζε την τοπική εφημερίδα “Monitor” με ένα πρωτοσέλιδο για τον Bob, και οι δυό τους ξεκίνησαν μια συζήτηση. Αργότερα ο Bob έστειλε στον Δόκτωρα Teller το βιογραφικό του για να το μελετήσει, και σύντομα ο Bob προσλήφθηκε από το εθνικό εργαστήριο του Los Alamos. Υπάρχει ένας τηλεφωνικός κατάλογος (σαν απόδειξη) της βάσης του Λος Άλαμος που έχει καταχωρημένο τον Bob σαν εργαζόμενο εκεί. Το 1989 ο Bob προσλήφθηκε στο άκρως απόρρητο πρόγραμμα στην τοποθεσία S4, που αποκαλλούν πρόγραμμα Γαλιλαίος. Στην συνέντευξη που ακολουθεί, ο Bob αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες αυτής της εκπληκτικής εμπειρίας.

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

 • Ήσουν μάρτυρας κάποιας τεχνολογίας ιπτάμενων δίσκων στην περιοχή 51;

 • όχι, δεν υπήρχε κάποιο εξωγήινο σκάφος ή κάποια εξωγήινη τεχνολογία στην περιοχή 51, γι'αυτόν τον λόγο κατασκευάστηκε ειδικά η τοποθεσία S4 για να τα ξεχωρίζει. Το προσωπικό στην περιοχή 51 δεν έχει την διαβάθμιση που απαιτείται.

 • Πόσο καιρό απασχολήθηκες στην S4 και πότε σε προσέλαβαν;

 • νομίζω στις αρχές του 1989, και πιθανόν να ήμουν εκεί μόνο για 6 μήνες περίπου. Όχι πολύ συχνά.

 • Πως σε μετέφεραν και πως επέστρεφες από την εργασία σου;

 • την εποχή που εργαζόμουν εκεί, στο διεθνές αεροδρόμιο McCarran στο Λας Βέγκας υπήρχε ένα κτίριο της EG&G. Όταν με ειδοποιούσαν ότι θα πήγαινα στην εργασία μου οδηγούσα μέχρι εκεί, πάρκαρα το αυτοκίνητό μου εκεί και ανέβαινα σε ένα αεροπλάνο στο αεροδρόμιο. Πετούσαμε μέχρι της Groom Lake (μια αποξηραμένη λίμνη) όπου κατέβαινα από το αεροπλάνο και περίμενε λεωφορείο, και αυτό με μετέφερε στην S4. Οι εγκαταστάσεις της S4 είναι σε μια περιοχή λίγο πιο πάνω από τον πυθμένα της αποξηραμένης λίμνης Papoose και αποτελείται από 9 υπόστεγα. Τα υπόστεγα έχουν επικλινείς εξωτερικές πόρτες με επίχρισμα στο χρώμα και στην υφή της άμμου, από την αντίθετη άκρη των υπόστεγων υπάρχει η κανονική είσοδος όπου σε αφήνουν, περνάς απο έλεγχο ασφαλείας και μέσα υπάρχει ένα μικρό συγκρότημα αιθουσών. Υπάρχει χώρος γραφείων, υπάρχουν αρκετά εργαστήρια, ο χώρος των υπόστεγων φυσικά, και,,, μερικά άλλα μέρη. Δεν είχα το ελεύθερο να πηγαίνω όπου ήθελα. Όπου και να πήγαινα ήμουν ουσιαστικά με συνοδεία, οπότε αυτά περίπου ήταν όλα που είδα.

 • Στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων ποια ήταν η βασική διαμόρφωση,,, υπήρχαν υπόγεια επίπεδα;

 • δε νομίζω να υπήρχαν υπόγεια επίπεδα, όμως ίσως και να υπήρχαν. Δε νομίζω ότι ηταν μια εκτεταμένη υπόγεια βάση, απλά έμοιαζε με εγκαταστάσεις που ήταν στηριγμένες στην πλαγιά του βουνού. Δεν είδα καμιά ένδειξη από σκάλες που κατέβαιναν κάτω, ασανσέρ κ.λ.π., αλλά όπως είπα μπορεί και να υπήρχαν και να μην μου επιτρεπόταν να πάω σε εκείνες τις περιοχές. Είναι δύσκολο να συμπεράνεις πραγματικά πόσο καιρό λειτουργούσε, όλα έμοιαζαν καινούργια. Με αυτό εννοώ ότι δεν πιστεύω οι εγκαταστάσεις να υπήρχαν αρχές του '70. τίποτα δεν ήταν πολυκαιρισμένο. Τα αντικείμενα φαινόταν σχετικά φρεσκοβαμμένα, οπότε στο περίπου θα έλεγα , θα με εξέπληττε πραγματικά αν οι εγκαταστάσεις ήταν παλιότερες από 5,7, 10 ετών, ή κάτι τέτοιο.

 • Ποια υπηρεσία είναι επικεφαλής της S4; ποιος ελέγχει το πρόγραμμα;

 • εγώ πληρωνόμουν από το τμήμα πληροφοριών του πολεμικού ναυτικού, και τι δουλειά έχουν και,,,, εξερευνούν εξωγήινα σκάφη, δεν έχω ιδέα, αλλά από αυτούς έπαιρνα τις επιταγές μου, επομένως μπορώ να υποθέσω ότι ήταν οι επικεφαλής.

 • Είδες υψηλόβαθμους κυβερνητικούς ή στρατιωτικούς αξιωματούχους στην S4;

 • όχι, όχι στην S4.

 • Κάπου στις ευρύτερες εγκαταστάσεις;

 • στην Περιοχή 51 πιστεύω είδα στρατιωτικό προσωπικό, αλλά κανέναν που να μπορώ να αναγνωρίσω, βαθμό, ή κάτι άλλο.

 • Αυτή η έρευνα περιορίζεται στην κυβέρνηση των ΗΠΑ ή είδες κάποια διεθνή συμμετοχή;

 • κάποια περίοδο οι Ρώσοι είχαν συμμετοχή, και υποτίθεται έγινε κάποιο επίτευγμα από την ομάδα μας, με όποιον τρόπο είχε χωριστεί αυτό το πρόγραμμα, και αφότου έγινε αυτό, δεν ξαναεπιτράπηκε στους Ρώσους να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις, και αυτό μόνο ξέρω, τι ανακαλύφθηκε, γιατί τους έδιωξαν, πότε ξεκίνησαν να δουλεύουν μαζί μας μου είναι άγνωστο.

 • Προσλήφθηκες για να αντικαταστήσεις έναν επιστήμονα που σκοτώθηκε στο πρόγραμμα. Τι ακριβώς έγινε εκεί;

 • υποτίθεται, προφανώς δεν το είδα και δεν ξέρω αν είναι γεγονός, αλλά αυτό μου είπαν ότι με προσέλαβαν για να αντικαταστήσω τον έναν από τους δύο ανθρώπους που σκοτώθηκαν ενώ εργαζόταν σε έναν από τους αντιδραστήρες ενός από τα σκάφη. Προφανώς, αυτοί για κάποιο λόγο, άνοιξαν κόβοντάς τον, έναν αντιδραστήρα ενώ είχε τεθεί σε λειτουργία και η συσκευή εξερράγη σκοτώνοντας και τους 2. οι επιστήμονες που σκοτώθηκαν εκεί, υποτίθεται η ισχύς της έκρηξης ήταν αρκετά μεγάλη, περίπου όσο ένα μικρό τακτικό πυρηνικό όπλο. Έγινε στο πεδίο δοκιμών της Νεβάδα, και το πέρασαν σαν μια πυρηνική δοκιμή χωρίς ειδοποίηση εκ των προτέρων.

 • Είχες καθόλου άμεση επαφή ή επικοινωνία με εξωγήινους;

 • όχι, καθόλου.

 • Πες μας για τα ενημερωτικά ντοσιέ, υπό ποιες συνθήκες είχες πρόσβαση σε αυτά;

 • με έβαλαν στο δωμάτιο ενημέρωσης με 121 ή 122 ντοσιέ, και μου είπαν να κάτσω και να τα διαβάσω. Νομίζω ότι βρισκόταν εκεί για να ενημερώνουν για το τι συμβαίνει. Δεν ήταν μια πλήρης σε βάθος εξήγηση για όλα, αλλά κυρίως μια σύντομη σύνοψη κάποιων από τα άλλα προγράμματα που εξελισσόταν εκεί. Υποτίθεται η πληροφορία, και αυτό είναι κάτι που δεν το διαπίστωσα μόνος μου αλλά μου το είπαν, ότι τα σκάφη προέρχονταν από έναν πλανήτη που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από το αστρικό σύστημα Ζήτα Reticili, ο Ζήτα Reticili 1 και ο Ζήτα Reticili 2, είναι 2 αστέρες ενός διπλού συστήματος αστέρων. Υποτίθεται ότι το σκάφος προερχόταν από εκεί. Σε 1 ή 2 φωτογραφίες από νεκροψίες που είδα ήταν μια μικρή φωτογραφία, μια φωτογραφία μπούστου στην κυριολεξία. Μόνο το κεφάλι, οι ώμοι, και το στήθος ενός εξωγήινου, το στήθος ήταν ανοιγμένο σε σχήμα Τ και ένα μοναδικό όργανο είχε αφαιρεθεί, εκείνο το όργανο στην άλλη φωτογραφία είχε κοπεί, του έκαναν ανατομή κυριολεκτικά, εμφανίζοντας τους διάφορους θαλάμους εκεί μέσα. Αυτό ήταν τελείως άσχετο με αυτό που έκανα εγώ, αλλά από αυτή τη φωτογραφία φαινόταν αυτό που βλέπει κανείς στην φιλολογία των UFO , δηλαδή ένας τυπικός γκρίζος, αλλά πόσο ψηλός ήταν, απ'όσο μπορώ να δω, δε μπορώ να πω επειδή είδα μόνο ένα τμήμα της φωτογραφίας αλλά ένα από τα άλλα που έχουμε δει είναι σωστά,,, θα φανταζόμουν ότι ήταν περίπου στα 3,5 ή 4 πόδια ψηλό (δηλαδή 1 μέτρο με 120 πόντους) αλλά,,, και πάλι, όλο και όλο που είδα ήταν μια φωτογραφία και δεν είχα πολλά για περισσότερα.

 • Ανέφερες ότι αυτά τα όντα είχαν διαχρονικά αλληλεπιδράσει με τον άνθρωπο. Πως; τι συμπεριλαμβανόταν σε αυτό;

 • Υποτίθεται αυτή η αλληλεπίδραση έχει συμβεί από τότε που ο άνθρωπος ήταν ένα πιθηκοειδές πλάσμα, και έχουν γίνει, ξέρετε, γενετικές παρεμβάσεις.

 • Πως συγκεκριμένα, αυτά τα ντοσιέ περιγράφουν με λεπτομέρειες πως οι εξωγήινοι έχουν χειραγωγήσει τον γενετικό μας κώδικα ανά τους αιώνες;

 • Αναφέρουν 65 ή 63 διορθώσεις, ή πρόσθετα στο ανθρώπινο γονιδίωμα, που τελικά είχαν σαν αποτέλεσμα ένα ανθρώπινο πλάσμα.

 • Σε μια παλαιότερη συνέντευξη είχες αναφέρει ότι είδες κάτι που νόμιζες ότι ήταν ένας εξωγήινος. Ήταν εξωγήινος τελικά; Τι είδες;

 • εκείνο που είπα και εκείνο που συνέβη, ήταν ότι ενώ περνούσα μπροστά από μια πόρτα, πόρτα που είχε ένα μικρό παράθυρο επάνω της και είχε μικρά σύρματα στο τζάμι και έριξα μια ματιά εκεί και ήταν δύο είτε τεχνικοί, είτε επιστήμονες, ή οτι και να ήταν που κοιτούσαν προς τα κάτω σε κάτι, και,,, τι ήταν αυτό το κάτι, του έριξα μια ματιά και ποτέ πραγματικά δεν είδα τι ήταν. Πολλοί άνθρωποι είπαν “ήταν εξωγήινος, υπάρχουν πολλοί εξωγήινοι που δουλεύουν εκεί” κ.λ.π. , δεν πιστεύω πως έτσι έχουν τα πράγματα, αλλά ,,, ποιος ξέρει; Βλέπεις όλα αυτά τα φανταστικά πράγματα και το μυαλό σου τρέχει, πιάνεις κάτι με την άκρη του ματιού σου και ποιος ξέρει τι θα κατεβάσει το μυαλό σου, επομένως δε θα επέμενα ότι αυτό είναι γεγονός, σε κάθε περίπτωση.

 • Ποιο ήταν το περιστατικό που συνέβη το 1979 που σταμάτησε το πρόγραμμα ανταλλαγής πληροφοριών με τους εξωγήινους;

 • ξανά, αυτή είναι μια ιστορία που την διηγήθηκαν, και υποτίθεται εκείνο που συνέβη το 1979 υπήρχε κάποιο είδος ανταλλαγής πληροφοριών σε εξέλιξη με πραγματικούς εξωγήινους στις εγκαταστάσεις εκεί, και,,, σε κάποιο σημείο υπήρχε μια περιοχή όπου κάποιοι από το προσωπικό ασφαλείας θέλησαν να εισέλθουν, και φαίνεται εξαιτίας – όχι των όπλων τους- αλλά των σφαιρών μέσα στα όπλα τους απ'ότι καταλαβαίνω, αν είχαν εισέλθει στην περιοχή οι σφαίρες θα είχαν εκραγεί, και υποτίθεται ένα απο τα πλάσματα προσπάθησε να σταματήσει την είσοδο του προσωπικού ασφαλείας και ακολούθησε μάχη, και το τελικό αποτέλεσμα από την ανταλλαγή πυρών ήταν οτι το προσωπικό ασφαλείας (δε θυμάμαι πόσοι είχαν συμμετοχή) αλλά σκοτώθηκαν όλοι και πέθαναν από τραύματα στο κεφάλι, και αυτό είναι όλο εκείνο που άκουσα γι'αυτήν την ιστορία.

 • Ποια ήταν η περιγραφή του αντικειμένου της εργασίας σου στην S4;

 • η επίσημη περιγραφή του αντικειμένου της εργασίας μου ήταν “φυσικός ανώτερης βαθμίδας”, και δεν ξέρω αν είχα στην πραγματικότητα αυτή τη θέση όσο ήμουν εκεί, επειδή ήμουν εκεί σε τόσο αραιά διαστήματα. Δεν επέβλεπα κανέναν, επομένως αυτή ήταν η επίσημη θέση με την οποία προσελήφθηκα αλλά αν στην πραγματικότητα ενήργησα με αυτή την ιδιότητα δεν ξέρω.

 • Ποιο ήταν το μέγεθος του προσωπικού που δούλευε στο πρόγραμμα Γαλιλαίος;

 • ήταν 22 άνθρωποι που εργάζονταν εκεί συνολικά.

 • Και αυτοί ήταν ειδικά για το πρόγραμμα Γαλιλαίος;

 • όχι, για ολόκληρο το πρόγραμμα. Υπήρχαν 22 άνθρωποι με διαβάθμιση MAJESTIC. Είχα διαβάθμιση MAJESTIC. Η διαβάθμιση MAJESTIC καθοριζόταν σαν μια διαβάθμιση 38 επίπεδα πάνω από την διαβάθμιση Q , και η διαβάθμιση Q είναι η ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ διαβάθμιση για το πολιτικό προσωπικό.

 • Πότε είδες τον 1ο σου δίσκο;

 • τον 1ο δίσκο τον είδα, πιστεύω ήταν η δεύτερη ή τρίτη φορά που ήμουν εκεί. Συνήθως το λεωφορείο σταματούσε στο αντίθετο άκρο των εγκαταστάσεων, όπου ήταν η κύρια είσοδος και από εκεί μπαίναμε μέσα. Σε εκείνη τη συγκεκριμένη περίπτωση σταμάτησε σε μια από τις πόρτες των υπόστεγων που συνήθως ήταν κλειστές, αλλά η τελευταία ήταν ανοιχτή. Βγήκαμε και είδα τον δίσκο στο υπόστεγο. Μόλις τον είδα σκέφτηκα πως αυτό εξηγεί όλες τις θεάσεις UFO , ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ότι αυτό ήταν κάποιο εξωγήινο σκάφος αλλά αυτό πρέπει να ήταν κάποια εξελιγμένη μορφή καταδιωκτικού πάνω στο οποίο εργαζόμασταν για χρόνια και οι άνθρωποι έτυχε να το δουν κατά τη διάρκεια των δοκιμών του κ.λ.π. , και ούτε που μου πέρασε από το μυαλό αν και κοιτούσα ένα εξωγήινο όχημα ότι αυτό δεν είναι φτιαγμένο από ανθρώπους.

 • Πότε συνειδητοποίησες ότι το σκάφος δεν είχε γήινη προέλευση;

 • πιθανόν το συνειδητοποίησα πραγματικά όταν μπήκα μέσα στο σκάφος και κοίταξα τριγύρω και άρχισα να καταλαβαίνω πως λειτουργούσε το σκάφος, και τελικά συνέλαβα ολόκληρο το πρότζεκτ σαν συνολική εικόνα. Τι κάναμε το γεγονός ότι δεν κατασκευάζαμε εμείς αυτό το πράγμα προσπαθούσαμε να καταλάβουμε πως έχει κατασκευαστεί, δουλεύαμε πάνω του με αντίστροφη μηχανική.

 • Τι είναι η αντίστροφη μηχανική;

 • Η αντίστροφη μηχανική είναι να ξεκινάς από ένα τελειωμένο προϊόν και να ανακαλύπτεις πως η συσκευή ή το προϊόν είχε παραχθεί, και ουσιαστικά να προσδιοριστεί αν είναι δυνατόν να δημιουργηθεί ένα αντίγραφο.

Και σταματάμε τη συνέντευξη εδώ, αν και η συνέντευξη συνεχίζεται, και θα γράψω και πολλά πολλά άλλα πράγματα στις επόμενες μέρες, μέσα σε αυτά, τη συνέχεια της συνέντευξης.


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Απόρρητα μυστικά των ΗΠΑ-Λαζαρντ 1
 

Copyright © 1999-2016 K. SakiS Web. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
 

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 34087

ΨΑΞΕ ΓΙΑ


K. SAKIS webΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ

Έχουμε 12 επισκέπτες συνδεδεμένους

Τηλεόραση