K. SakiS Web

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΣΤΑΡ 12/5/2013

E-mail Εκτύπωση PDF

Χαιρετισμούς!

 

Αυτός είναι ο Ashtar αναφέροντας από τη Γέφυρα Ουράνιο Τόξο (Rainbow Bridge).


Πρόσφατα στην Ουάσιγκτον έγινε μια Εκδήλωση Γνωστοποίησης αποκαλούμενη "Ακρόαση των Πολιτών για την Γνωστοποίηση" (Citizens Hearing on Disclosure). Αυτό το γεγονός ήταν προσεκτικά ενορχηστρωμένο από τα μέλη του Πληρώματος Εδάφους που εργάζονται με την Διοίκηση Ashtar. Η Μητέρα Sekhmet, ο Αρχάγγελος Μιχαέλ, ο Αρχάγγελος Μέτατρον, ο Μαϊτρέγια και ο Άγιος Γερμανός (St Germain) υπήρχαν μεταξύ άλλων απαρατήρητοι.

Η εκδήλωση αυτή έγινε ως απάντηση σε άλλες εποχές τα τελευταία λίγα χρόνια, όταν η Γνωστοποίηση ορίστηκε να συμβεί και κάτι μπήκε σαν εμπόδιο. Αυτό έχει συμβεί πολλές φορές κατά την τελευταία δεκαετία. Αυτός είναι ο λόγος που πάντα υπήρχε η αίσθηση πως η Γνωστοποίηση ήταν "ένα λεπτό μακριά" και στη συνέχεια με κάποιο τρόπο αυτό δεν συνέβη. Δεν υπήρξαν εξηγήσεις επικείμενες και αυτό προκάλεσε πολλή κατάθλιψη για πολλούς.

Μερικοί από εσάς συγχέετε την 21η Δεκεμβρίου 2012 ως ένα γεγονός Γνωστοποίησης.

Αντ 'αυτού, να κατανοήσετε πως αυτό ήταν ένα Ουράνιο Γεγονός, όπου το Γαλαξιακό Κέντρο και Κοσμικό Κέντρο ευθυγραμμίστηκαν δημιουργώντας μια δίοδο για την ενέργεια ώστε να πάλλεται στο Γαλαξία. Η ενέργεια αυτή είχε τα χαρακτηριστικά που παράγονται μόνο κάτω από πολύ σπάνιες περιπτώσεις. Αυτοί οι παλμοί ενεργοποίησαν τα 12 σκέλη του DNA σε όλους εκείνους που δεν είχαν ακόμη ολοκληρώσει αυτό το τμήμα της εξέλιξής τους. Επίσης, πυροδότησε Κλειδιά Κωδικούς και Γράμματα Φωτιάς στο επόμενο επίπεδο Συνειδησιακής Αυξήσεως.

Στις 28 Μαρτίου του 2013 ήταν η επόμενη εισροή Υψηλής Σημασίας Ενέργειας. Αυτό ακολουθήθηκε από πιο ισχυρές και σπάνιες Κοσμικές Εκδηλώσεις, στις 25 Απριλίου 2013 - Πανσέληνος Σεληνιακή έκλειψη, στις 10 Μαΐου 2013 - Νέα Σελήνη Έκλειψη Ηλίου, και έρχεται στις 25 Μαΐου 2013 - Πανσέληνος Σεληνιακή έκλειψη. Οι ευθυγραμμίσεις φέρνουν το Φως της Αντιύλης, πρώτα από το Παράλληλο Σύμπαν μας, μέσω του Μεγάλου Κεντρικού Ήλιου της Αλκυόνης, μέσω του Ήλιου σας και στη Γη.

Αυτές οι Ενέργειες Φωτός επιρρεάζουν τη Συλλογική Συνείδηση στη Γη, ανυψώνοντας άπαντες σε μια υψηλότερη κατάσταση της Συνείδησης. Είναι σε αυτό το περιβάλλον, όπου η Πλανητική Κοινότητα μπορεί να αφομοιώσει νέες έννοιες που μέχρι πρότινος ήταν πολύ δύσκολο να ενσωματωθούν λόγω του χαμηλότερου δονητικού πεδίου.

Το επόμενο Γεγονός Γνωστοποίησης θα είναι από τον Πρόεδρο Ομπάμα σε συνεργασία με Στρατιωτικούς Διοικητές και πράκτορες των Ηνωμένων Πολιτειών λέγοντας από κοινού ότι, για λόγους εθνικής ασφάλειας πριν έκρυβαν τις δραστηριότητές τους με τους εξωγήινους, αλλά ήρθε η ώρα τώρα για να μοιραστούν τις πληροφορίες με τον κόσμο. Εκατομμύρια εγγράφων και εκατοντάδες χιλιάδες βίντεο θα κυκλοφορήσουν για δημόσιο έλεγχο. Επίσης, προετοιμασμένα εκπαιδευτικά κομμάτια θα μεταδοθούν μέσω της τηλεόρασης σε όλο τον κόσμο, ενώ με τη σειρά τους, άλλες χώρες θα κυκλοφορήσουν τα εξωγήινα αρχεία και ταινίες τους για να τα μοιραστούν με τους πολίτες και τον κόσμο.

Το μεγαλύτερο ερώτημα που εμφανίζεται ακόμη και μεταξύ των μαρτύρων στην Ακρόαση των Πολιτών για την Γνωστοποίηση ήταν: «Ποιοι είναι αυτοί οι εξωγήινοι; Τι θέλουν; και Είμαστε ασφαλείς;» Θα ήθελα να επεκταθώ σε αυτά τα ερωτήματα απαντώντας.

Πηγαίνοντας πίσω 65 εκατομμύρια χρόνια βλέπουμε τις πέντε ρίζες Εξωγήινων φυλών, οι οποίοι κατοίκησαν τη Γη σε διαδοχικές Εποχές του Χρόνου. Αυτές οι εξωγήινες φυλές περιγράφονται στα παλαιότερα κείμενα στη Γη όπου ένα είναι το Vishnu Purana. Η Γη έχει κατοικηθεί από εξωγήινους και παραμένει έτσι και σήμερα. Η Γη έχει δεχθεί επισκέψεις και παρακολουθείται στενά από Εξωγήινους από τη Δημιουργία. Κάποιος πρέπει να αποφεύγει την φοβική ιδέα ότι οι Εξωγήινοι επισκέπτες έχουν τη δική τους ατζέντα. Αυτός είναι ένας εσφαλμένος χαρακτηρισμός που θα εξηγήσω.

Αρχίζοντας με τη πρώτη Γήινη δημιουργία οι Εξωγήινοι επισκέπτες στη Γη ήταν αιθερικοί στη φύση τους και όχι φυσικοί. Αυτό σημαίνει ότι αποτελούνταν αποκλειστικά από Λαμπρό Φως. Ήρθαν εδώ από το Σύμπαν Φωτεινής Ύλης σε αυτό το Σύμπαν Σκοτεινής Ύλης που ονομάζεται Νέβαδον. Η Σκοτεινή Ύλη είναι η κύρια ενέργεια της 3D ύλης και μέσα σε αυτή είναι ένα Παράλληλο Σύμπαν, όπου η άφθαρτη φύση της ψυχής υπάρχει ταυτόχρονα με το Γήινο Avatar της σχετικά με αυτό το χρονοδιάγραμμα. Αυτές οι μορφές ζωής έχουν ταξιδέψει στη Γη μέσω της Ενοποιημένης Συνείδησης. Οι προϋποθέσεις αυτές εξηγούνται στην κβαντική μηχανική.

Ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όπου το Όρος Meru αναδύθηκε από τη θάλασσα. Επικοινωνούμε όλη την ώρα με την πραγματική ύπαρξή μας στα Φωτεινά Βασίλεια. Από εκεί είναι όπου λάβαμε την αποστολή μας και τις ευθύνες μας για να τα φέρουμε σε πέρας. Κάποιος πρέπει να αποφεύγει να νομίζει ότι αυτές οι μορφές είναι το σώμα ή η προσωπικότητα. Αυτές οι αιθερικές αντιβαρυτικές μορφές ζωής στη Γη σήμερα, είναι ανεπαίσθητες και δεν ανιχνεύονται από τους τρέχοντες επιστημονικούς ανιχνευτές. Πολλές είναι ικανές να λάβουν μια ανθρώπινη φυσική μορφή κατά βούληση για μια μέρα και να επιστρέψουν πίσω στο Φως για να ταξιδέψουν διαμέσω όλου του Αιθερικού Πεδίου.

Στη δεύτερη Γήινη δημιουργία υπήρξαν μορφές Βιο-πλάσματος (Bio Plasma) από υγρό χρυσό φως. Αυτές αποτελούνται από πολυσύνθετο πλάσμα μη-τυποποιημένων σωματιδίων. Αυτοί οι θερμοχρωμικοί Εξωγήινοι αλλάζουν χρώμα σε διαφορετικές θερμοκρασίες σε θεατό και αθέατο εύρος του φωτός (κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, γαλάζιο, λουλακί και βιολετί). Μπορούν, συνεπώς, να φαίνονται να υλοποιούνται και να αποϋλοποιούνται, καθώς γίνονται ημιδιαφανείς ή διαφανείς. Η Ενέργεια Μηδενικού Σημείου (Zero Energy Point) προώθησης είναι η λειτουργία μεταφοράς τους, καθώς απορροφούν ενέργεια από την ατμόσφαιρα και αυτό προκαλεί συμπαράσυρση. Έχουν υπάρξει θεάσεις αυτών των μορφών ζωής, καθώς και αποδεικτικά στοιχεία σε βίντεο, όταν συλλαμβάνονται στην ημιδιαφανή μορφή τους. Αυτοί ήταν γνωστοί ως Υπερβόρειοι και έχει ειπωθεί ότι ο Sananda φέρει αυτό το DNA.

Στη τρίτη Γήινη δημιουργία υπήρξαν Ανθρώπινοι Εξωγήινοι γνωστοί ως Λεμούριοι και εξελίχθηκαν με Ανθρώπινες μορφές μέσω της σεξουαλικής αναπαραγωγής όπως σήμερα.

Στη τέταρτη Γήινη δημιουργία υπήρξαν Ανθρώπινοι Εξωγήινοι γνωστοί ως Άτλαντες. Κατά τη διάρκεια της Ατλαντίδας πολλά πειράματα με το DNA διεξήχθησαν συμπεριλαμβανομένης της ανάμειξης DNA ζώων με ανθρώπινο DNA. Επίσης κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων Αγγελικό DNA αναμίχθηκε με Ανθρώπινο DNA, καθώς και Εξωγήινο DNA αναμίχθηκε με Ανθρώπινο DNA.

Στη πέμπτη Γήινη δημιουργία υπήρξε το ξεκίνημα της Άρειας ριζικής φυλής Εξωγήινων στη Γη. Οι Άρειοι συμπεριλαμβανομένων των Ιερών Κουμάρας ~ Σανάτ Κουμάρα, είναι επίσης γνωστοί ως οι Αρχαίοι των Ημερών, όπως αναφέρονται στην Ahora Mazda και στο Βιβλίο του Δανιήλ. Ο Σανάντα Κουμάρα, επίσης γνωστός ως Ζωροάστρης και Ιησούς, έχει ενσαρκωθεί τώρα ως "Βασιλέας των Ξιφών" (The King of Swords ή KOS) και το κωδικό όνομα του είναι Sanaka και Sanatana. Αυτοί είναι οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι και Αρχάγγελοι που έχουν ενσαρκωθεί ως Εξωγήινοι Ανθρώποι και Αγγελικοί Άνθρωποι. Αυτοί είναι ζωντανοί ενσαρκωμένοι σήμερα στη Γη και άλλοι παίρνουν Ανθρώπινη μορφή κατά βούληση. Όλες οι παραπάνω Εξωγήινες φυλές - τόσο αιθερικές όσο και φυσικές συνεχίζουν να κατοικούν στη Γη σήμερα σε μορφές Avatar.

Από την εποχή των Μεγάλων Πολέμων που περιγράφονται στην Vedanta, και συγκεκριμένα στο Mahabharata, υπήρξαν εισβολείς που είχαν την κατάκτηση στο μυαλό τους. Έχουν γίνει γνωστοί για την παραποίηση του DNA των Ανθρώπων της Γης, καθώς και για τη κλοπή σημαντικότατων φυσικών πόρων για τις δικές τους ιδιοτελείς χρήσεις, βάζοντας τη Γη στο χείλος της καταστροφής περισσότερο από μία φορά.

Η Γη έχει Ανθρώπινης και Εξωγήινης κατασκευής σήραγγες προς την Κοίλη Γη. Μερικές είναι μέχρι και πέντε μίλια βαθιά και άλλες πάνε 800 μίλια βαθιά μέσα στη Κοίλη Γη. Επιπλέον, υπάρχουν βάσεις που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια από τους εισβολείς της Γης.

Οι φυλές στη Γη σήμερα συχνά περιγράφονται ως Μαύροι, Κόκκινοι, Κίτρινοι, Λευκοί και Καφέ. Αυτό είναι μόνο το χρώμα του δέρματος και όχι κάποιες φυλές. Ομοίως, οι εισβολείς έχουν τα ίδια φυλετικά χαρακτηριστικά όπως μερικοί από τους Εξωγήινους της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Συχνά έχουν όλοι λανθασμένα λάβει το στερεότυπο ως αρνητικοί εξωγήινοι. Όσοι εμπορεύονται τον φόβο που επιθυμούν να διατηρήσουν τη Γη στο σκοτάδι εξαπλώνουν κακόβουλα αυτή την παραπληροφόρηση για να κρατήσουν τους Ανθρώπους στο σκοτάδι.

Από τον πλανήτη Niburu προέρχονται οι αρνητικοί Annunaki. Αυτό ήταν μόνο ένα μικρό μέρος ενός πολύ μεγαλύτερου Ομίλου που εκτείνεται σε πολλούς πλανήτες καταγωγής Annunaki που είναι θετικοί και είναι εδώ για να βοηθήσουν τους Ανθρώπους.

Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τους Ζέτα Reticulans από το τεράστιο αστερισμό του Ωρίωνα. Υπήρξαν επίσης αρνητικοί Εξωγήινοι από τον αστερισμό του Δράκοντα. Μια μικρή χούφτα δημιούργησε ένα μαζικό όλεθρο στη Γη τα τελευταία 60 χρόνια και υπάρχουν πολλοί άλλοι που παρέμειναν θετικοί και δεν εκπροσωπούνται από αυτούς τους απατεώνες.

Οι Πόλεμοι του Ωρίωνα ορίζονται στο Mahabharata. Οι μετανάστες του πολέμου ήρθαν από την Λύρα, τον Σείριο, τις Πλειάδες, και τον Βέγκα. Μερικοί από τους άλλους σημαντικούς παράγοντες που έχουν εμπλακεί από την αρχή περιλαμβάνουν τους Αρκτούριους, τους Αντάρες, τους Ανδρομέδειους, τους Προκύνες, τους Παρθένους, τους Μεγάλης και Μικρής Άρκτου, τους Λέοντες, τους Τοξότες, των εσωτερικά κατοικούμενων πλανητών της Αφροδίτης, του Άρη, του Κρόνου, του Δία και των εξωτερικά κατοικούμενων πλανητών, του Ουρανού, του Ερμή, του Πλούτωνα, του Ποσειδώνα και 100 εκατομμύρια / δισεκατομμύρια Γαλαξιών, και της Αλκυόνης του Μεγάλου Κεντρικού Ήλιου. Αυτή είναι μια Πλανητική Ανάληψη που περιλαμβάνει όλους αυτούς και πολλούς άλλους για τους οποίους κάποιος δεν θα μπορούσε να θυμηθεί ή να γνωρίζει τα ονόματα.

Υπάρχουν πάνω από 200.000 είδη στον Γαλαξία μας. Πολλοί είναι ανθρωποειδείς και μοιάζουν πολύ σαν κι εμάς οι οποίοι ζουν στους δρόμους της Γης σήμερα. Πολλοί είναι ανθρωποειδείς και δεν μοιάζουν πολύ σαν εμάς. Υπάρχουν εκείνοι που είναι μορφές Avatar ζώων αναμεμιγμένες με ανθρώπους όπως οι Άνθρωποι Γάτες, οι Άνθρωποι Πτηνά και οι Άνθρωποι Ερπετά. Ακόμα, όντα Τεχνητής Νοημοσύνης, όπως τα Ανδροειδή (Androids) παίζουν επίσης ρόλο στη Γη.

Οι Γήινες Αστροπύλες κατασκευάστηκαν από τεχνητή νοημοσύνη η οποία είναι αισθανόμενη. Υπάρχουν περίπου 16 εκατομμύρια Μύστες Λευκοί Ιππότες που είναι Εξωγήινοι οι οποίοι συνεργάζονται ενώ είναι σε τηλεπαθητική επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο με τον Σανάντα Κουμάρα (KOS). Οι τεχνολογίες τους είναι από ένα εκατομμύριο εώς εκατό εκατομμύρια χρόνια περισσότερο προηγμένες από οτιδήποτε άλλο στη Γη. Εργάζονται ως αξιωματικοί πληροφοριών, με την Υπηρεσία Πληροφοριών Εξωγήινης Επικοινωνίας (Alien Contact Intelligence Organization ή ACIO) και βοηθούν τον Κύριο Μαϊτρέγια, τον Αρχάγγελο Μέτατρον, τον Αρχάγγελο Μιχαέλ και την Μητέρα Sekhmet με τον Άγιο Γερμανό (St Germain) σε επιχειρήσεις γύρω από τη Γη σχεδιασμένες για να επιφέρουν την Γνωστοποίηση και να τερματίσουν το εμπάργκο της Αλήθειας.

Ήταν κατά τη διάρκεια της Ακρόασης των Πολιτών για την Γνωστοποίηση, όπου μερικά από τα γεγονότα των αρνητικών εξωγήινων που μοιάζουν πάρα πολύ με εμάς ήρθαν στο φως. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία δώρισε στους επιστήμονες της Γης την πυρηνική σχάση για την πρόωση και την ελεύθερη ενέργεια και αυτή μετατράπηκε σε όπλο. Πρέπει να βοηθήσουμε τη Γη να επανέλθει στο Μηδενικό Σημείο Ενέργειας, όπου τα όπλα δε θα λειτουργούν.

Ο Χίτλερ ήταν ένας από αυτούς. Ήταν ένας  Εξωγήινος ταξιδιώτης του χρόνου από τον 24ο αιώνα που επέστρεψε στη Γη για να χρησιμοποιήσει τους πόρους της για το δικό του σχέδιο. Ήρθε εδώ με ρήξεις στο Χωροχρονικό Συνεχές που δημιουργήθηκαν από την επιστήμη η οποία πήγε στραβά όπως το πείραμα Montauk και άλλαξε τα χρονοδιαγράμματα. Αυτές οι Χρονογραμμές το 2013 έχουν όλες επισκευαστεί.

Το 2013 όλοι οι αρνητικοί Εξωγήινοι έχουν αφαιρεθεί από τη Γη και δεν είναι εδώ από το Νοέμβριο του 2009. Οι άνθρωποι της σκοτεινής κλίκας (cabal) που είχε συνεργαστεί με τους αρνητικούς εξωγήινους έχουν επίσης απομακρυνθεί από τη Γη. Αυτούς που βλέπετε, όπου εξακολουθούν να εμφανίζονται στη θέση τους είναι κλώνοι ή στερεά ολογράμματα. Αυτή η Εξωγήινη τεχνολογία έχει χρησιμοποιηθεί από το σκότος και το φως εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα στη Γη. Όταν θα έρθει η μετάβαση θα απενεργοποιηθούν με τηλεχειρισμό. Αυτό ελέγχεται από τον Sananda / KOS. Αυτός είναι ο Ναύαρχος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.

Όταν ο Πρόεδρος Ομπάμα κάνει τις Ανακοινώσεις του σχετικά με το Γεγονός Γνωστοποίησης τότε θα υπάρχει μια εξήγηση για τους Εξωγήινους στη Γη, καθώς και η γνώση ότι κανένας που επιθυμεί οι άνθρωποι να βλάπτονται δεν ζει πλέον πάνω στη Γη ή κάτω από τη Γη. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία έχει καθαρίσει όλες τις σήραγγες, τους διαύλους και τις αστροπύλες και έχει τον πλήρη έλεγχο αυτών. Η Δυαδικότητα πάνω στη Γη έχει τελειώσει. Είμαστε στην 5η Διάσταση τώρα. Είναι άχρηστο να υπάρχει ο φόβος των Εξωγήινων στη Γη. Όσοι συνεργάστηκαν με τους αρνητικούς Εξωγήινους κρατούνται για να λογοδοτήσουν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και αν κριθούν ένοχοι για Διαγαλαξιακά εγκλήματα εσχάτης προδοσίας, επίσης, στο Ηλιακό Δικαστήριο. Ακολουθώντας κοντά στα βήματα της Γνωστοποίησης θα είναι οι αναπλάσεις της Γης.

Με την Γνωστοποίηση θα έρθουν τα γεγονότα ανακτήσεως δεδομένων για τις Εξωγήινες συντριβές σκαφών, η γνώση ότι ορισμένα από αυτά αναγκάστηκαν να συντριβούν με όπλα ακτίνων ή καταρρίφθηκαν. Επίσης, η γνώση ότι Eξωγήινοι ήταν σε αιχμαλωσία, όπως τα ζώα για 50 και πλέον χρόνια. Η αλήθεια για το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα, οι σήραγγες που συνδέουν τις χώρες κάτω από τη γη και τα λεωφορεία υπόγειας υπερ-μετακίνησης (Terra Drive).

Με τη Γνωστοποίηση περισσότερα σχετικά με τις απαγωγές και τους ακρωτηριασμούς ζώων από αρνητικούς Εξωγήινους θα έρχονται στο φως. Θα μάθουμε την αλήθεια για το πώς η τεχνολογία μας έχει περάσει στο βαθύ διάστημα χωρίς τη συναίνεση ή τη γνώση μας και ότι οι σημερινοί επιστήμονες και αστροναύτες εργάζονται με εξωπλανητικούς επιστήμονες από τους πολλαπλούς Διεθνείς Διαστημικούς Σταθμούς.

Είναι καιρός η Αλήθεια να ειπωθεί. Είστε έτοιμοι να χειριστείτε την Αλήθεια. Σας χαιρετώ!

Αυτός είναι ο Ashtar μέσω της Elizabeth Trutwin στις 12 Μαΐου 2013.

ΠΗΓΗ:  http://lightworkers.org/channeling/182024/full-galactic-disclosure-

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΣΤΑΡ 12/5/2013
 

Copyright © 1999-2016 K. SakiS Web. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
 

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 31128

ΨΑΞΕ ΓΙΑ


K. SAKIS webΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ

Έχουμε 65 επισκέπτες συνδεδεμένους

Τηλεόραση