K. SakiS Web

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ - ΑΤΙΑ

ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ
Πραγματικές ιστορίες που αφορούν παραφυσικά φαινόμενα, που φαίνεται να συγκαλύπτονται από τις κυβερνήσεις.
ΚΑΙ της Ελλάδος, όπως έχει γίνει παλαιότερα στην Αταλάντη,
αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδος, π.χ. πρόσφατα το 2014
στον Όλυμπο και στην Κρήτη.
Πιστεύετε στη νοήμονα εξωγήινη μορφή ζωής που μας επισκέπτεται, ή ακόμα ενδεχομένως χειρότερα είναι εδώ ήδη με γνώση των μυστικών υπηρεσιών διαφόρων χωρών; Είναι ένα θέμα για το οποίο κοροϊδεύουν συχνά τον κόσμο όταν αναφέρει κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα να φοβάται ο κόσμος να πει αυτό που πραγματικά είδε ειδικά όταν έχει επιπτώσεις στην εργασία του, αλλά και στην ασφάλεια της οικογένειάς του αφού τις περισσότερες φορές απειλείται, προκειμένου να μην πει τίποτα. (γιατί να απειλείται κάποιος να πει την αλήθεια;)
Η επόμενη φωτογραφία είναι μόλις πριν λίγο καιρό, τον Οκτώβριο του 2015, πάνω από την πόλη της Νέας Υόρκης.

Υπάρχουν άραγε; Για μένα είναι προφανές ότι υπάρχουν, είμαι σίγουρος πως μας παρακολουθούν, είμαι σίγουρος πως υπάρχουν πολλά είδη από διαφορετικούς πλανήτες, είμαι σίγουρος πως κάποιο από αυτά τα είδη όχι μας επισκέπτεται, αλλά ζει εδώ συνεργαζόμενο με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, ψάχνοντας να βρει τρόπο (ίσως με υβρίδια) για να μπορέσει να ζήσει κανονικά στον πλανήτη μας.

Όποιος θέλει μπορεί να μας στείλει το άρθρο του από εδώ ή να επικοινωνήσει για οποιονδήποτε λόγο θελήσει. Επίσης όποιος θέλει μπορεί να μας στείλει το υλικό του να το περάσουμε.

Πάντως, αν δεν υπήρχε ζωή έξω από τη Γη και είχε φτιάξει ο Θεός το σύμπαν σύμφωνα με τας γραφάς, τότε ο Θεός έκανε φοβερή σπατάλη χώρου, και αυτό δεν είναι Θεϊκό. Σπατάλησε υπερβολικά πολύ χώρο για το τίποτα που είμαστε εμείς στο σύμπαν. Μάλιστα λιγότερο από τίποτα.
Αν μόνο ο γαλαξίας μας έχει περίπου στα 500.000.000.000 (500 δισεκατομμύρια) άστρα, (που το κάθε άστρο είναι ένας ήλιος με κατά πάσα πιθανότητα πλανήτες δορυφόρους όπως έχουμε και μεις στο δικό μας ηλιακό σύστημα), το ένα στο εκατομμύριο (1/1.000.000) να έχει πλανήτες με ζωή, και από αυτά πάλι το ένα εκατομμύριο να έχει ζωή με νοημοσύνη πάλι μιλάμε για πολλές χιλιάδες μορφές ζωής με νοημοσύνη μόνο στον Γαλαξία μας.



Αποδείξεις

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο άνθρωπος (αστροναύτης των ΗΠΑ) που έκανε τη μακρύτερη οδοιπορία στη σελήνη έχει ένα μήνυμα για όλους στη Γη. Λέει ότι δεχόμαστε επισκέψεις. Προβλέπει μια μέρα όπου οι ηγέτες άλλων εθνών θα αρχίσουν να παραδέχονται δημόσια συναντήσεις με εξωγήινους. Ο Mitchell λέει ότι θέλει οι ΗΠΑ να δώσουν το παράδειγμα, και όχι να ακολουθήσουν. Καλεί τον πρόεδρο Ομπάμα να δημοσιοποιήσει όλους τους κυβερνητικούς φακέλους για την αλληλεπίδραση της κυβέρνησης με τους εξωγήινους. (Παρεμπιπτόντως, ΟΛΟΙ οι αστροναύτες των ΑΠΟΛΛΟ που είχαν δει τη δραστηριότητα έξω από τη Γη αλλά και στη σελήνη, απειλήθηκαν αυτοί και οι οικογένειές τους στην περίπτωση που μιλήσουν).

Περισσότερα...
 

Απόρρητα μυστικά των ΗΠΑ-Λαζάρντ Νο2

E-mail Εκτύπωση PDF

Και συνεχίζουμε σε 2ο μέρος την συνέντευξη του Λαζαρντ .
Συνεχίζουμε τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου από εκεί που είχαμε σταματήσει.

Περισσότερα...
 

Θεωρία, πράξη, και ψάξιμο

E-mail Εκτύπωση PDF

Και φτάνουμε πλέον στις θεωρίες, που ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του, και οφείλουμε να την σεβαστούμε, και να έχουμε αν μη τι άλλο μια ανταλλαγή απόψεων, αλλά ο καθένας τη θεωρία του θα πρέπει να την στηρίξει κάπου και να μην είναι φλου.

Περισσότερα...
 

Οι "αρνητικοί" των UFO, και,,,, άλλα

E-mail Εκτύπωση PDF

Υπάρχουν πολλοί, που δεν πιστεύουν στα ΑΤΙΑ. Μάλλον οι περισσότεροι. Και δε μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον επειδή δεν πιστεύει κάτι. Γιατί σε αυτό παίζει ρόλο η κουλτούρα με την οποία έχεις μεγαλώσει, αλλά και η οικογένειά σου, με το τι αρχές για τη ζωή σου έχουν δώσει. Φυσικά, για μένα αυτό είναι λάθος από κάποια ορισμένη ηλικία και έπειτα, ειδικά τα τελευταία χρόνια που υπάρχει το ίντερνετ και μπορείς να βρεις τα πάντα.

Περισσότερα...
   


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Copyright © 1999-2016 K. SakiS Web. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
 

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 35008

ΨΑΞΕ ΓΙΑ


K. SAKIS web



ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ

Έχουμε 13 επισκέπτες συνδεδεμένους

Τηλεόραση