K. SakiS Web

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Roswell, και,, είναι μυστήριο;;

E-mail Εκτύπωση PDF

Σαφώς κατά την άποψή μου και δεν είναι μυστήριο. Είναι μια ιστορία που έχει ερμηνευθεί αλλά και παρερμηνευθεί από διάφορους για διάφορους λόγους. Αλλά δεν παύει να είναι γεγονός, πράγμα που σημαίνει πως έχει γίνει. Και όλοι μας λίγο ή πολύ, ανάλογα τον άνθρωπο που το έχει ψάξει, έχουμε ακούσει την ιστορία του Ροσγουελ.   Να πούμε πως το συμβάν έγινε στις 7 Ιουλίου του 1947.

 

Στη φωτογραφία φαίνεται  ένας από αυτούς που βρέθηκαν

και αυτά που ξέρουμε για το ροσγουελ είναι ότι έπεσε ένας ιπτάμενος δίσκος. Στο θέμα αυτό έγινε συγκάλυψη. Ο Αξιωματικός των πληροφοριών της βάσης ήταν ο Marcel.  Του είπαν λοιπόν να πάρει τα συντρίμμια και να τα μεταφέρει στο αρχηγείο της αεροπορίας του στρατού για εξέταση. Ήδη το συμβάν είχε γίνει γνωστό μέσω των εφημερίδων σε όλες τις ΗΠΑ. Αλλά πριν προσγειωθεί το αεροπλάνο του Marcel με το “παράξενο φορτίο” η αεροπορία εξέδωσε και δεύτερο ανακοινωθέν. Την ώρα που το Β-59 με τον Marcel και μερικά από τα συντρίμμια έφτασε στο αρχηγείο (2 ώρες αφότου είχαν ξεκινήσει) στο Fort Worth του Τέξας είχε ήδη ληφθεί η απόφαση: να συγκαλυφθεί όλη η υπόθεση. Το 2° δελτίο τύπου ήταν πολύ διαφορετικό από το 1°, αναφέροντας ότι τα συντρίμμια ήταν στην πραγματικότητα από ένα μετεωρολογικό μπαλόνι. Και η ερώτηση μας είναι απλή: Είναι δυνατόν οι κορυφαίοι αξιωματικοί πληροφοριών του στρατού  να έχουν κάνει ένα τέτοιο παιδαριώδες λάθος; δηλαδή να μη μπορούν να αναγνωρίσουν τα κοινότυπα συντρίμμια από ένα μετεωρολογικό μπαλόνι όταν το πρωτοείδαν;
ο Friedman (πυρηνικός φυσικός και εξερευνητής περιπτώσεων ΑΤΙΑ ) μας λέει, ΟΧΙ! Ο άνθρωπος αυτός έχει ερευνήσει την συντριβή στο Roswell για πάνω από μια δεκαετία. Λέει ότι όταν ο Marcel βρισκόταν στο  αέρα, ο διοικητής της βάσης του Ροσγουελ, ο ταξίαρχος Roger Ramey πήρε διαταγές να συγκαλύψει το περιστατικό. Και αυτό που έκανε ήταν να εμφανίσει τα συντρίμμια από ένα μετεωρολογικό μπαλόνι  - ο ανακλαστήρας ραντάρ πάνω σε ένα μετεωρολογικό μπαλόνι -.  Και για αρκετό καιρό η ιστορία με τον ιπτάμενο δίσκο ξεχάστηκε. Και θα είχε ξεχαστεί τελείως αν ο ίδιος ο Ταγματάρχης Marcel δεν είχε ξαναζωντανέψει την φωτιά το 1980. Λίγο πριν το θάνατό του (σε τέτοιες περιπτώσεις παίρνουν όρκο σιωπής για 30-40-50 χρόνια, ανάλογα) ο Marcel παραδέχτηκε πως η ιστορία με το μπαλόνι ήταν κοινώς παραμύθι, που είχαν κατασκευάσει προκειμένου να κρύψουν αληθινά γεγονότα. Είπε στον Walter Haut ότι πραγματικά υπήρξε συντριβή ιπτάμενου δίσκου, και έκανε δηλώσεις πως δεν ήταν από τον δικό μας κόσμο. Ο ράτζερ που είχε πέσει ο ιπτάμενος δίσκος είχε βρει κάποια “ελάσματα” τα οποία δεν ήταν μεταλλικά. Μικρότερο παχος του χιλιοστού, και δεν λύγιζε, δεν κοβόταν, δε μπορούσες να το χαράξεις ή να το τρυπήσεις. Τέτοιο υλικό, δεν υπάρχει στη γη. Ο  Marcel είχε πει τότε πως απλά δεν έχουμε την τεχνολογία για να παράγουμε τέτοιο υλικό, σαν εκείνα που βρέθηκαν στο ράντζο μου (αναφέρει ο ράντζερ). Και ενώ η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά πως δεν υπήρξε συντριβή στο Ροσγουελ, ο Friedman αναφέρει από τις έρευνές του πως δεν υπήρχε μόνο μια, αλλά δύο συντριβές ιπτάμενων δίσκων εκείνη την ημέρα., σαν αποτέλεσμα μια θεαματικής σύγκρουσης στον αέρα, πράγμα που μας οδηγεί στην κοντινή επαφή τρίτου τύπου. Ο  Friedman λέει ότι συντρίμμια από το δεύτερο σκάφος βρέθηκαν περίπου 200 μίλια ή αλλιώς περίπου 320 χιλιόμετρα μακρυά από το 1ο. Αλλά αυτή τη φορά υπήρχαν και επιζώντες.
Ο Gerald Anderson ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΛΕΕΙ: Τα “πλάσματα” ήταν ξαπλωμένα έτσι στη σειρά, πλάι πλαι (δείχνοντας στο φακό τα 3 παράλληλα σώματα) ενώ το ζωντανό πλάσμα ήταν εδώ, δείχνοντας λίγο πιο κει, σαν τελευταίο στη σειρά. Εδώ έχουμε στενές επαφές τρίτου τύπου που έχουμε αναφέρει σε άλλο άρθρο τι ακριβώς είναι.
Ο Gerald Anderson λέει ότι ήταν μόλις 5 χρονών όταν αυτός και η οικογένειά του έτυχε να συναντήσουν να εξωγήινα συντρίμμια και πτώματα.
Λέει πως έγινε όλη η ιστορία που θυμάται, και που ταιριάζει με όλες τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων. Έτσι ο ίδιος άνθρωπος με την βοήθεια υπνοθεραπείας κατάφερε να θυμηθεί τη συνάντηση με εντυπωσιακές λεπτομέρειες. Οι περιγραφές του ταιριάζουν με εκείνων που ισχυρίζονται ότι έχουν δει εξωγήινους. Ψηλοί 1 μέτρο και κάτι (κάπου 120 εκατοστά) με γκριζωπό δέρμα και μεγάλα μάτια. Από περιγραφές λέγεται ότι έχουν μακρυά αδύνατα χέρια και δάκτυλα. Ο  Anderson θυμάται πως οι 2 εξωγήινοι ήταν νεκροί, ένας τρίτος πέθαινε, και ένας τέταρτος εξωγήινος επιζών έμοιαζε να προσπαθεί να επικοινωνήσει. Και τότε ξαφνικά στράφηκε και με κοίταξε, και όταν έγινε αυτό διάφορα πράγματα άρχισαν να συμβαίνουν μέσα στο κεφάλι μου (συνεχίζει ο  Anderson). Άρχισα να προσλαμβάνω συναισθήσεις σαν να κατρακυλάς και πέφτεις, και μια φρικτή μοναξιά σαν να μην υπήρχε τρόπος να καταφέρει ποτέ να επιστρέψει εκεί από όπου ήρθε.
Ο  Anderson λέει ότι μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν στρατιωτικοί και απέκλεισαν την περιοχή. Οι πολίτες που βρίσκονταν στην τοποθεσία, απειλήθηκαν με σωματική βία εάν μιλούσαν. Παρόλα αυτά τα τελευταία χρόνια εκατοντάδες μάρτυρες εμφανίστηκαν στην δημοσιότητα. Μερικοί τόλμησαν να μιλήσουν,,,, ΜΟΝΟ τις τελευταίες στιγμές της ζωής τους. Στην έρημο αυτή του Μεξικό, δεν υπάρχει πλέον κανένα ίχνος από εξωγήινα σκάφη. Ο Friedman λέει ότι η ιστορία δεν μπορεί να συγκαλυφθεί για πάντα, πολύ απλά, γιατί υπήρχαν πάρα πολλοί μάρτυρες. Υπάρχουν μαρτυρίες από περισσότερους από 200 ανθρώπους που συσχετίζονται με αυτά τα γεγονότα, ανθρώπους που έπιασαν στα χέρια τους συντρίμμια, ανθρώπους που περιέγραψαν τα πτώματα,  ανθρώπους που εκτελούσαν διαταγές, στρατιωτικές διαταγές για να κάνουν αυτό ή εκείνο. Έχουμε συνεπείς μαρτυρίες που σε κάποιο δικαστήριο θα καταδίκαζε κάποιον για έγκλημα. Και παρά τον συντριπτικό όγκο μαρτύρων η κυβέρνηση έχει αρνηθεί να αναγνωρίσει ότι οποιαδήποτε από τις 2 συντριβές έχει ποτέ συμβεί. Κανένα από τα συντρίμμια δεν έχει κάνει την εμφάνισή του και ούτε κάποια επίσημα έγγραφα και οι περισσότεροι αυτόπτες μάρτυρες έχουν πεθάνει. Όσο για τον εξωγήινο που ζούσε, η ιστορία που ακούγεται πιο συχνά, αναφέρει ότι έζησε για μερικά χρόνια σε μια στρατιωτική εγκατάσταση, και μετά πέθανε από μια ανεξήγητη αρρώστια στις αρχές της δεκαετίας του '50.
Βέβαια ακούγονται και άλλα σενάρια που θα πούμε εδώ μέσα σε άλλα άρθρα.

Roswell, και,, είναι μυστήριο;;
 

Copyright © 1999-2016 K. SakiS Web. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
 

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 31115

ΨΑΞΕ ΓΙΑ


K. SAKIS webΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ

Έχουμε 6 επισκέπτες συνδεδεμένους

Τηλεόραση