K. SakiS Web

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Τα ufo στη Ρωσία

E-mail Εκτύπωση PDF

Ενώ από παλαιά οι Αμερικανοί αστροναύτες είχαν δει ΑΤΙΑ , κάποιες φορές είπαν κάποιοι ότι ήταν Ρώσοι με μηχανήματα που δεν ήξεραν οι Αμερικανοί Αλλά οι Ρώσοι κοσμοναύτες (όπως λέγονται οι αντίστοιχοι της Ρωσίας) έχουν δει και οι ίδιοι τα ίδια. Ρώσος κοσμοναύτης αναφέρει πως δεν είδε ποτέ του σε διαστημικό ταξίδι ΑΤΙΑ ενώ είδε σε ταξίδι από την Αμερική προς τη Ρωσία. Ένα τεράστιο τριγωνικό αντικείμενο, που ενώ η ταχύτητα του αεροπλάνου ήταν εκείνη τη στιγμή  στα 950χιλ/ώρα , αυτό πέρασε από δίπλα τους με την διπλάσια ταχύτητα. Όλοι είδαν ένα άσπρο τριγωνικό αντικείμενο να περνάει με μεγάλη ταχύτητα και να χάνεται. Το μόνο που ξέρουν γι'αυτό είναι πως δεν είναι τίποτα από αυτά που γνωρίζουν.
Αστροναύτες και κοσμοναύτες, εννοείται ότι είναι οι πλέον αξιόπιστοι σε οτιδήποτε αναφέρουν αφού έχουν εκπαιδευτεί καλά για οτιδήποτε συνθήκες, ακόμα και υπό μεγάλη πίεση. Έτσι είναι πάντα αξιόπιστοι, ενώ γνωρίζουν και την τεχνολογία που υπάρχει παντού, τουλάχιστον τη γήινη.
Σε μια αναφορά της KGB  λέει για μια πολεμική επιχείριση εναντίον ufo στο Βιετνάμ το καλοκαίρι του 1965. Τρεις συστοιχίες πυραύλων έβαλλαν σε ένα ΑΤΙΑ που δεν έπαθε τίποτα, και αυτό απάντησε με μια μπλε ακτίνα. Το ραντάρ, οι πλατφόρμες και όλα τα άλλα μεταλλικά αντικείμενα μεταμορφώθηκαν σε λιωμένο σίδηρο, ενώ 200 στελέχη σκοτώθηκαν. Το ΑΤΙΑ εξαφανίστηκε στο διάστημα.
Ο Βλαντιμιρ Αβίνσκι, πρόεδρος της Λέσχης των ΑΤΙΑ στη Σαμάρα, επίσης και προϊστάμενος του κέντρου ερευνών UFO Άλφα μας λέει ότι τα μεσάνυχτα κοντά στη Σαμάρα ένα στρατιωτικό ραντάρ εντόπισε ένα τριγωνικό αντικείμενο που εξαπέλυε ακτίνες προς τα πάνω. Το αντικείμενο προσγειώθηκε κοντά στη βάση των ραντάρ. 2 φρουροί εξαφανίστηκαν ξαφνικά. Όταν επέστρεψαν μετά από 90'-120' περίπου (απώλεια περίπου 2 ώρες που έχει ξαναναφερθεί) είχαν σβηστεί οι σειριακοί αριθμοί των όπλων τους. Το ραντάρ έδειξε πως το αντικείμενο διαλύθηκε σε πολλά λαμπερά κομμάτια. Σύμφωνα με ειδικούς αυτό προκλήθηκε από κάποιον εποστρακισμο από την τραχεία επιφάνεια. Όταν προσγειώθηκε αντέδρασε στις ακτίνες του ραντάρ ρίχνοντας μια ισχυρή δόνηση στην κεραία του ραντάρ που διαλύθηκε. Στη βάση προκλήθηκε σύγχυση. Το μηχάνημα καταστράφηκε και οι 2 φρουροί είχαν εξαφανιστεί. Ήταν εντυπωσιακό περιστατικό για μυστική βάση. Αφού γύρισαν οι φρουροί και το αντικείμενο είχε πετάξει μακρυά βρέθηκε ένα αποτύπωμα στο μέρος που προσγειώθηκε το αντικείμενο. Είχε προκληθεί από τεράστια πίεση ή ισχυρή έκρηξη. Το περιστατικό το χαρακτηρίζει σαν “μοναδικό” αλλά είχε και συνέχεια. Ένα τριγωνικό αντικείμενα εμφανίστηκε πάνω απο τη Σαμάρα. Είχε και αυτό τα ίδια φώτα. Η κίνησή του ήταν παλμική.
Ένας άλλος Ρώσος της κυβέρνησης , ο Αζάζα έχει συναντήσει UFO και διαστημικά όντα προσωπικά. Μας λέει πως έχει συναντήσει αυτό το φαινόμενο  3 φορές από τις οποίες τις 2 είδε ένα UFO να πετάει και τη μια φορά είχε στενή επαφή. Το ον που συνάντησε ήταν περίπου στα 90 εκατοστά ψηλό, χλωμό, και φαλακρό. Μας λέει ότι όλα τα φαινόμενα που έχουν γίνει στη Ρωσία συγκαλύφτηκαν (για σκεφτείτε να ήξερε ο κόσμος την αλήθεια, ποια θα ήταν η αντίδρασή του;) τα αρχεία πλέον έχουν ανοιχτεί στη Ρωσία λέει, και πρόσφατα παρέλαβαν 1200 έγγραφα από την KGB.  Κάθε φορά που γινόταν κάτι νέο συγκαλυπτόταν.
Μας λέει ότι υπάρχει και ο κοινωνικός λόγος για συγκάλυψη.  Τα νέα δεδομένα μπορεί να προκαλέσουν ανησυχία. Στην αφήγησή του λέει πως: 2 μέρες πριν έρθω εδώ ένα UFO εμφανίστηκε στη Μόσχα. Στην οδό Κσλίνιν, όπου έγινε η αιματοχυσία της Πρωτοχρονιάς. Οι στατιστικές μας δείχνουν πως τα UFO απαγάγουν ετησίως μέχρι και 5.500 (πέντε χιλιάδες πεντακόσιους) ανθρώπους που δεν επιστρέφουν ποτέ. Αυτό είναι ένα γεγονός, και οι περισσότεροι αυτών είναι νέοι. Η σύγχρονη επιστήμη δε μπορεί να εξηγήσει το φαινόμενα.
Η ρωσική Ακαδημία Επιστημών το αντιμετωπίζει με σκεπτικότητα. Και ο κοσμοναύτης που μας είπε στην αρχή ότι είδε ένα αντικείμενο από το αεροπλάνο μας λέει ότι την προηγούμενη χρονιά από τη συνέντευξη, του έδωσε η KGB ένα ολόκληρο ντοσιέ με πολλά γράμματα και περιγραφές από αυτόπτες μάρτυρες που βίωσαν μια επαφή.

Τα ufo στη Ρωσία
 

Copyright © 1999-2016 K. SakiS Web. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
 

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 33005

ΨΑΞΕ ΓΙΑ


K. SAKIS webΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ

Έχουμε 26 επισκέπτες συνδεδεμένους

Τηλεόραση