K. SakiS Web

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Σκότωσε το παιδί του, και όχι μόνο ! ! !

E-mail Εκτύπωση PDF

και είχαμε πριν λίγες μέρες τον πούστη τον βούλγαρο που σκότωσε το τετράχρονο παιδί του, και κατά την δική του κατάθεση το μαγείρεψε! άκου κόσμε τι γίνεται στον κόσμο, και συγκεκριμένα δίπλα μας. η μάνα του παιδιού; άλλη αυτή ! και η τηλεόραση όπως πάντα : ήταν χρήστες ναρκωτικών κλπ κλπ. τι σχέση έχει η χρήση ναρκωτικών με αυτή την πράξη; δηλαδή όποιος έπαιρνε ναρκωτικά σκότωνε τα παιδιά του ή έφτανε σε τέτοιες πράξεις;

Και αφού ακούει την προφυλάκισή του (λογικό ήταν) αυτό που απάντησε ήταν: ωραία, στην κέρκυρα δεν έχω ξαναπάει. Ναι ρε μαλάκα, διακοπές θα πας. Αλλά δε ζει ο Δουρής για να σου πει τα φωνήεντα που του έμαθαν και χάρη σε αυτά κρεμάστηκε.

κάπως έτσι θα γίνει και με αυτόν. γιατί τέτοια άτομα αξίζουν κακή μεταχείρηση μέσα στη φυλακή.

και τα παρακάτω είναι απο κάποια ιστοσελίδα:

«Ο πατέρας της τετράχρονης μού διηγήθηκε ότι όταν συνήλθε από τη χρήση ναρκωτικών, βρήκε την κόρη του νεκρή. Μόλις είδε άψυχο το κορμί της στο πάτωμα, άρχισε να την τεμαχίζει σε πολλά κομμάτια και ύστερα μου διηγήθηκε ότι έβρασε τα κομμάτια του παιδιού του. Στη συνέχεια, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, πέταξε τα κομμάτια της σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του. Μου είχε πει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα χτυπούσε αρκετές φορές το παιδί. Στη συνέχεια ενημέρωσε και τη γυναίκα του και συμφώνησαν να καταγγείλουν την… εξαφάνισή της».    Η περιγραφή σοκάρει και δείχνει απίστευτη. Την έδωσε όμως ομοεθνής φίλος των γονιών στην Αστυνομία, πιο συγκεκριμένα σε κλιμάκιο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στη Βουλγαρία. Σε αυτόν τον φίλο του ο 27χρονος πατέρας αφηγήθηκε τι ακριβώς συνέβη με την τετράχρονη.

Οι αξιωματικοί έχουν επιβεβαιώσει εν μέρει τη μαρτυρία του συγκεκριμένου ανθρώπου, καθώς βρήκαν ίχνη αίματος στο διαμέρισμα των γονιών της μικρής. Εκτιμούν ότι ο θάνατος του κοριτσιού προήλθε είτε από στραγγαλισμό είτε από χτύπημα του πατέρα της.

Οι αστυνομικοί αναφέρουν πως «το πτώμα δεν θα βρεθεί ποτέ».  Ο βασικός μάρτυρας έμενε μαζί τους στο διαμέρισμα της Μιχ. Βόδα, με τον οποίο συναντήθηκαν όταν πήγαν στη Βουλγαρία στις 22-23 Απριλίου 2015 για να επιστρέψουν την επόμενη μέρα, στις 24, και να δηλώσουν την εξαφάνιση του παιδιού στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.  Το μεγάλο ερώτημα που μένει τώρα να απαντηθεί είναι εάν η μητέρα γνώριζε, όπως λέει ο μάρτυρας, ή όχι. Πληροφορίες λένε πως είναι σε κατάσταση σοκ.

Τελικά όπως έγινε γνωστό ποινική δίωξη σε βάρος τριών προςώπων, ασκήθηκε για τη δολοφονία της μικρής Άννυς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον πατέρα και τη μητέρα της 4χρονης, αλλά και ακόμη ένα πρόσωπο, που δενέχει ακόμη κατονομαστεί επίσημα από τις αρχές.

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του πατέρα αφορά στις αξιόποινες πράξεις της ανθρωποκτονίας, περιύβρισης νεκρού, ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία και παράνομης οπλοχρησίας και οπλοφορίας

Στη μητέρα της 4χρονης αποδίδονται οι κατηγορίες της εκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και ψευδορκία, ενώ για το τρίτο πρόσωπο, που ακόμη δεν έχει κατονοαστεί επίσημα από τις αρχές είναι το αδίκημα της ψευδορκίας

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας-κτήνος παραδέχθηκε στην κατάθεσή του τα όσα φρικτά του αποδίδονται, ότι δηλαδή σκότωσε, έβρασε και τεμάχισε το άψυχο κορμί της κόρης του, ενώ, έχει δηλώσει ότι στην κατσαρόλα έβαλε και άλλα υλικά μαγειρικής, όπως πατάτες και κρεμμύδια.  Δηλαδή αν δε θέλει σκότωμα αυτός τότε ποιος θέλει;;;

και ένα βίντεο με τους "γονείς" που προσωπικά δε με πείθουν.

Ο 27χρονος πατέρας είναι ο άνθρωπος που αφαίρεσε τη ζωή της ίδιας του της κόρης ενώ στη συνέχεια την τεμάχισε και έβρασε τα κομμάτια της. Τουλάχιστον αυτό καταθέτει μάρτυρας ο οποίος σημειώνει πως μετά συμφώνησαν από κοινού με τη γυναίκα του να δηλώσουν την εξαφάνισή της.

Σκότωσε το παιδί του, και όχι μόνο ! ! !
 

Copyright © 1999-2016 K. SakiS Web. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
 

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 31127

ΨΑΞΕ ΓΙΑ


K. SAKIS webΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ

Έχουμε 61 επισκέπτες συνδεδεμένους

Τηλεόραση