K. SakiS Web

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Πέρασε ΣΥΡΙΖΑ από τον ΣΥΡΙΖΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

Και μπήκε η νέα χρονιά με απόλυσή μου απο τη δουλειά. Ο λόγος; επειδή δεν υπέγραψα νέα σύμβαση εργασίας 4ωρη ενώ στην πραγματικότητα θα δούλευα 8ωρο. Αλλά το όλο θέμα δεν είναι μόνο στα ένσημα, αλλά όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, χάνονται όλα τα δικαιώματα των 8 ετών που δούλευα εκεί, χωρίς να δεχτεί καν να φτιάξουμε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που να λέει ότι σε περίπτωση που με απολύσει στην άμεση πορεία, δε θα χάνω κανένα δικαίωμά μου, και δε δέχτηκε - σιγά μη δεχόταν!! Γελάσαμε και σήμερα!). Και αυτός ο άνθρωπος θεωρεί τον εαυτό του ΣΥΡΙΖΑ! Επειδή δηλαδή κάποιος γράφεται κάπου νομίζει ότι ανήκει και εκεί, σε αυτό το κάπου δηλαδή.


Ανήκεις κάπου όταν πιστεύεις αυτά που λέει αυτό το κάπου, αλλά και τα πράττεις. Οπότε μάλλον για χρυσή αυγή κολλάει αυτός ο άνθρωπος που ,,,, θα γίνει το δικό του ρε παιδί μου,,, πως το λένε;;; και οι νόμοι που δεν τον ευνοούν, κακώς δεν έχουν αλλάξει!! ) που μας έχει κάνει μια ζωή μπουρδέλο, μας έχει κάνει παράνομες μειώσεις κατ'εξακολούθηση, με λίγα λόγια μας γαμάει και νευριάζει επειδή πονάμε! Τον ενοχλούν τα ΑΧ! Γι'αυτό μας είπε “απαράδεκτους” και ότι έχουμε χαλάσει (ο συνάδελφος μου που και αυτός δεν έχει υπογράψει τη νέα αυτή σύμβαση και εγώ) το γραφείο!
Και αυτός ο άνθρωπος είναι ΣΥΡΙΖΑ! Ε πέρασε ΣΥΡΙΖΑ από τον ΣΥΡΙΖΑ . Γι'αυτό το λόγο και εγώ επικοινώνησα μέσω e-mail με τα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ (και σε προεκλογική φάση κιόλας) που είχε γίνει και κρυφή κοινοποίηση σε καμιά 20αριά βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε σας δείχνω το αληθινο e-mail που έστειλα και μετά λέω τι έγινε έπειτα:

"Καλημέρα σας, καλή χρονιά, και φυσικά σε λίγες μέρες με τη νίκη. Είμαι ένας από τους ψηφοφόρους σας, και γω και όλη μου η οικογένεια (που τυγχάνει μεγάλη). Αποφάσισα να σας ενημερώσω για μια υπόθεση που θα πρέπει να ξέρετε μια και έχει σχέση με το κόμμα που θέλω να λέω πως ανήκω και εγώ, το ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή θέλω να πιστεύω πως είμαστε το κόμμα της αριστεράς που θέλει να αλλάξει τα πράγματα στην Ελλάδα προς το καλύτερο, και θα πρέπει να σας ενημερώσω για κάποια γεγονότα που πρέπει να ξέρετε, γιατί πρέπει να τα ξέρετε αυτά τα πράγματα μια καιχαλάνε μέχρι και όλη την δεοντολογία αλλά και την αξιοπιστία ενός αριστερού κόμματος, και ειδικά του δικού μας και ακόμα ειδικότερα αυτές τις ημέρες, τον ΠΡΟ Εκλογών. Θα σας τα πω όσο συντομότερα γίνεται (αν και για την υπόθεση αυτή θα έπρεπε να αφιερώσουμε πολύ χρόνο), και η ιστορία αυτή έχει λόγο που γράφεται αυτή τη στιγμή, γι'αυτό καλό είναι να την διαβάσετε ΟΛΗ.
Σε μια επιχείριση στη Νίκαια Αττικής, γίνονται πράγματα πρωτόγνωρα (για κάποιον που θέλει να λέγεται αριστερός). Συγκεκριμένα σε μια εταιρεία ανελκυστήρων τα 3 τελευταία χρόνια μου έχουν κάνει 3 μειώσεις (έχοντας εγώ και 2 μικρά παιδιά) πριν καν ψηφιστεί νόμος για μείωση κ.λ.π., μιλάμε για το έτος 2011. Όλες αυτές έγιναν για να μην απολυθεί κανείς, και απολύθηκαν όλοι αυτοί για τους οποίους είχαμε φάει μείωση εμείς. Και μιλάμε για μείωση 30% και 40%. Και ενώ νομίσαμε ότι είχαμε τελειώσει με αυτά τα θέματα που μας γύρισαν τη ζωή πάνω-κάτω, έπειτα, που με την αρχή του επομένου ή μεθεπόμενου έτους (ή 2012 ή 2013 ) , ήρθε το επόμενο:
“Δεν σας απειλώ (μας είπε) αλλά όποιος δεν υπογράψει τη νέα σύμβαση, δε θα μπορέσω να τον κρατήσω” Δηλαδή: Δε σας διώχνω αλλα δε θα σας κρατήσω. Ένα φτηνό λογοπαίγνιο.
Η νέα σύμβαση ήταν η εξής: Μας έλεγε ότι θα φαινόμαστε να δουλεύουμε 4ωρο, αλλά εμείς θα δουλεύαμε 8ωρο ! ! ! Και φυσικά μη σας περάσει από το μυαλό ότι μας αναγνώριζε τα προηγούμενα έτη που δουλεύαμε. Σαν να ήμασταν νέοι στην επιχείρηση. Και επειδή πολλά από τα συμβάντα είναι άνευ προηγουμένου, να πω και πως ο εργοδότης είναι στο ΔΣ του συνδικάτου των εργοδοτών ανελκυστήρων, οπότε αυτή η σύμβαση είναι άκυρη και παράνομη. Αλλά αυτό δεν τον πτοεί.
Και εκτός φυσικά απο τα ένσημα χάναμε και κάθε δικαίωμα που είχαμε μέχρι τότε. Και έτσι εγώ και άλλα 2 άτομα δεν το υπογράψαμε ποτέ, κάνοντάς μας πόλεμο από τότε ο εργοδότης, μέχρι πέρσι το Φεβρουάριο που έδιωξε τον έναν απο τους 3 μας (με 2 παιδιά και αυτός, το ένα βρέφος). Εμείς κρατήσαμε την εγασία μας μέχρι που πριν ένα μήνα μας ξαναπείλησε πως θα μας διώξει αν δεν υπογράψουμε τη νέα σύμβαση που ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ μου σε αυτό το γραφείο.
Βέβαια αυτά που έχουν γίνει δεν λέγονται με λόγια. Άλλο να τα ακούς, και άλλο να τα ζεις τόσο καιρό σερί. Έτσι από την παρασκευή 2 Ιανουαρίου, μας έδιωξε από τη δουλειά ενώ ακόμα δεν μας έχει δώσει την απόλυση μας. Φυσικά του κάναμε καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας, και θα του κάνουμε και στο ΙΚΑ για τις παρανομίες που κάνει σε βάρος μας με τα ένσημα αφού μας δηλώνει βοηθούς (και πολλές άλλες εννοείται, από παντού παράνομος είναι), που είμαστε και οι 2 τεχνίτες πάνω από 20 χρόνια, και δουλεύαμε χωρίς βοηθό. Εκτός αυτού, υπάρχει κάποιος συνταξιούχος αλλά οικογενειακός τους φίλος (και συγγενής κατά κάποιο τρόπο), ο οποίος δεν έχει σχέση με τη δουλειά αυτή, χαλιά πουλούσε, ονόματι Χρήστος Λυκομήτρος, αλλά του έδωσαν εργαλεία και μπλοκ εισπράξεων για να κάνει υποτιθέμενες συντηρήσεις στα ασανσέρ στα οποία έχουμε φάει χρόνια εμείς για να εξασκούμε το επάγγελμα και με άδεια τεχνικού εννοείται αλλά και πτυχία από σχολές, ενώ αυτός σε ηλικία παππού χωρίς να ξέρει ΤΙΠΟΤΑ από ανελκυστήρες διακινδυνεύει τη ζωή του αλλά και των άλλων που μπαίνουν μέσα σε αυτούς τους ανελκυστήρες, και σαν να μη φτάνουν ΟΟΟΟΛΑ αυτά, ο αριθμός που πηγαίνει για να κάνει τις υποτιθέμενες συντηρήσεις κάθε μήνα, ξεπερνάει τουλάχιστον 2 φορές το όριο που θα έκανε ένας αδειούχος τεχνίτης μαζί με βοηθό! ! ! ! Έτσι καταγγέλλω αυτό το άτομο, αυτόν τον εργοδότη και σε εσάς.
ΓΙΑΤΙ & ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΩΡΑ;;;
Πιστεύω σε μια κυβέρνηση του ΣΎΡΙΖΑ που θα αλλάξει τα πράγματα και αυτές τις καταστάσεις. Πιστεύω πως αυτοί ανήκουν στη χρυσή αυγή ιδεολογικά, μια και η αρχή τους είναι να μην τους φέρνει κανείς αντίρρηση και να περνάει αυτό που θέλουν, και είναι αδίστακτοι(πατέρας και γιος, που έχουν την επιχείρηση στο όνομα του γιου πλέον) ενώ έχουν κλείσει σπίτια, μόνο και μόνο επειδή είχαν διαφωνίες εργασιακές, και έχουν το προφίλ του αριστερού αυτοί που κάνουν αυτά τα έκτροπα! ο εργοδότης είναι στο ΣΎΡΙΖΑ ! ! Μάλιστα είχε βάλει και υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές με τον Θ. Δρίτσα. Και γι'αυτό φτάνω μέχρι να το καταγγείλω σε εσάς. Μάλιστα όταν κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ έμαθαν πέρσι ότι είχε διώξει τον συνάδελφό μου και του είπαν κάποια πράγματα του στυλ : τι είναι αυτά που κάνεις; απάντησε: “όχι εγώ, ο πατέρας μου!”
Και σας ρωτάω: Πως θα αλλάξουμε τα σάπια αν μέσα μας ήμαστε σάπιοι και δεν καθαρίζουμε; σας στέλνω και συνημμένα από κάτω την νέα σύμβαση εργασίας για του λόγου το αληθές, που μου έδωσε και αρνήθηκα να υπογράψω και απολύθηκα γι'αυτήν. "

 

 

 

Λοιπόν, όπως βλέπετε παραπάνω, ο “κύριος” που είναι στο ΣΥΡΙΖΑ Νίκαιας, λέγεται Σουκαράς Σπυρίδων ενώ ο πατέρας του Σουκαράς Σωτήριος.
Καταγγέλλω και σε εσάς αυτούς τους 2 λοιπόν που κάποιος πρέπει να σταματήσει επιτέλους, πριν κλείσουν και άλλα σπίτια.
Αν όντως έτσι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι πράξεις του εκφράζουν το κόμμα μας, συγνώμη για το μήνυμα, έκανα λάθος, σας πέρασα για άλλο κόμμα με άλλες αρχές, και παίρνω πίσω το “κομμα μας”. Αν όμως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που πραγματικά πιστεύω, περιμένω να κάνετε κάτι. Τουλάχιστον τη διαγραφή του ! Εκτός και αν όπως προανέφερα, πιστεύω σε άλλον ΣΥΡΙΖΑ τελικά εγώ.
Ευχαριστώ για όσους με άκουσαν (έχει γίνει κρυφή κοινοποίηση τουλάχιστον σε 20 βουλευτές και γραφεία του κόμματός μας), πρόκειται αυτή η υπόθεση να πάει πολύ μακριά, μια και δε μπορείς να μιλάς για άλλους και να κάνεις τα χειρότερα εσύ και να "πουλάς τσαμπουκά ταυτόχρονα", έχοντας το προφίλ του αριστερού. Και ερωτώ: Αν αυτός είναι αριστερός τότε ποιοι είναι οι ακροδεξιοί;;;
Παρεμπιπτόντως, κάτι που δε θα ξεχάσω ΠΟΤΕ, είναι αυτό που έγινε πριν 2 χρόνια όταν μας ανήγγειλε το “νέο μέτρο” και ήρθαμε σε αντιπαράθεση εμείς οι 3 που δεν υπογράφαμε με τον Υιό Σπ. Σουκαρά όταν ο ένας συνάδελφος (με αριστερά πολιτικά φρονήματα) γύρισε και του είπε: καλά ρε, κάνεις όλα αυτά και είσαι και ΣΥΡΙΖΑ; Η απάντηση του Σπύρου Σουκαρά ήταν να σηκωθεί από το γραφείο για να πάει να τον χτυπήσει ενώ ταυτόχρονα φώναζε: Άντε γ@..σου π....στη , Γ@μω και σένα και την αριστερά σου ! ! !
Αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ μου.
Ελπίζω πως κάτι θα κάνετε, ειδάλλως άλλον ΣΥΡΙΖΑ πίστεψα.
Με τιμή .

Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλα στον ΣΥΡΙΖΑ, και όταν περάσουν οι εκλογές τότε έχουμε να πούμε πολλά για αυτόν τον “κύριο” με τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη διαγραφή του που ζητάω εγώ.
Και δεν είναι παράλογο να μη θες να ψηφίσεις αυτόν που σε απολύει!!!

Πέρασε ΣΥΡΙΖΑ από τον ΣΥΡΙΖΑ
 

Copyright © 1999-2016 K. SakiS Web. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
 

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 31127

ΨΑΞΕ ΓΙΑ


K. SAKIS webΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ

Έχουμε 60 επισκέπτες συνδεδεμένους

Τηλεόραση